Έχετε κατάστημα και σας ενδιαφέρει η μεταπώληση των προϊόντων μας; Μάθετε Περισσότερα

ERSA ψηφιακός σταθμός κόλλησης RDS-80

Κωδικός: RDS-80


Τιμή Internet: 357,89 €

Διαθέσιμο μόνο για προπαραγγελία

- +

Αγαπημένα

 
Περισσότερες πληροφορίες

Ψηφιακός σταθμός κόλλησης με έλεγχο από μικροεπεξεργαστή και εκπληκτικό λόγο απόδοσης προς τιμή.

Ο ψηφιακός σταθμός RDS-80 της ERSA προσφέρει την αποδεδειγμένη τεχνολογία Ersa Resistronic σε συνδυασμό με 80 «γενναιόδωρα» Watt ισχύος. Με αυτήν τη μοναδική τεχνολογία ελέγχου θερμοκρασίας, η λειτουργία του θερμοζεύγους αντικαθίσταται από ένα κεραμικό θερμαντικό στοιχείο PTC (Positive Temperature Coefficient) το οποίο εγγυάται πολύ γρήγορη προθέρμανση χάρις στην υψηλή αρχική ισχύ και γρήγορη επαναφορά, για μία σταθερή διαδικασία κόλλησης. Η υψηλή ισχύς θερμάνσης και η μεγάλη γκάμα από μύτες επιτρέπουν τη μέγιστη ευελιξία σε όλες τις εφαρμογές.

Η νέα εργονομική λαβή, το νέο σχέδιο του περιβλήματος, η μεγάλη ψηφιακή οθόνη πολλαπλών λειτουργιών, ο ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας μεταξύ 150° C and 450° C (302° F - 842° F) και η δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ 3 διαφορετικών (προγραμματιζόμενων) θερμοκρασιών με το πάτημα ενός κουμπιού, θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς χρήστες!

Τέλος, ο σταθμός προσφέρει γραφική ένδειξη ισχύος με μπάρες, δυνατότητα calibration, λειτουργία αυτόματου power-off και θύρα εξισορρόπησης με ενσωματωμένη αντίσταση 220K για γείωση στην επιθυμητή αντίσταση ανάλογα με το περιβάλλον εργασίας.

Σελίδα κατασκευαστή

30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία