Έχετε κατάστημα και σας ενδιαφέρει η μεταπώληση των προϊόντων μας; Μάθετε Περισσότερα

Παράδοση - Κυριότητα - Κίνδυνος

 • Παραλαβή από υποκατάστημά μας

  Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από υποκατάστημά μας. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν υπάρχει καμία πρόσθετη χρέωση.

 • Αποστολή με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier)

  Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας, στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει κατά την υποβολή της παραγγελίας. Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

  Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται σύμφωνα με το βάρος, τον όγκο και την περιοχή αποστολής και υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας. Για βάρος δέματος μέχρι 10 Kg, τα έξοδα αποστολής ανέρχονται σε 3,84 € προ Φ.Π.Α. (4,72 € μετά Φ.Π.Α.).

  Οι χρεώσεις αυτές αφορούν περιοχές που δεν χαρακτηρίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ως δυσπρόσιτες. Για περιοχές που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης courier και χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες, τα έξοδα αποστολής θα διαφοροποιούνται. Θα ενημερώνεστε για το γεγονός ότι η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη και επομένως για το κόστος της μεταφοράς μετά από την Επιβεβαίωση Καταχώρησης παραγγελίας σε χρονικό διάστημα περίπου 24 ωρών.

  Εφόσον δεν συμφωνείτε με το κόστος μεταφοράς, δικαιούστε εντός 2 ωρών από την ώρα λήψης της σχετικής ενημέρωσης να ζητήσετε τη διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας. Η πάροδος της προθεσμίας αυτής θα αποτελεί απόδειξη της συμφωνίας και αποδοχής από μέρους σας του κόστους μεταφοράς.

  Η DM PROELECTRONICS I.K.E., υπό την επιφύλαξη του όρου χρήσης υπ' αριθμόν 6, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 1-2 εργασίμων (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημερών. Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι «ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» και με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από τους προμηθευτές μας, ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 6-8 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί και τμηματική παράδοση. Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης. Η κυριότητα στο Προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.