ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Πρόσκληση - Παρουσίαση προϊόντων

Ημ/νία ανάρτησης: 28/08/2019

Η εταιρεία DM PROELECTRONICS στα πλαίσια της 84ης Δ.Ε.Θ. σας προσκαλεί στην παρουσίαση προϊόντων των εταιρειών που αντιπροσωπεύει. 

Βρείτε μας στο Porto Palace Hotel το οποίο βρίσκεται στην 26ης Οκτωβρίου 65, Θεσσαλονίκη 546 28 στην αίθουσα Dock Six II στις 7-8 & 14-15 Σεπτεμβρίου και ώρες από 09:30 έως 21:30.

Σας περιμένουμε.


Ενημέρωση

Ημ/νία ανάρτησης: 10/12/2018

Παρακαλούμε να επιστραφούν τα καλώδια 3xRCA σε 3xRCA με κωδικό DM-2664-1.8 στη DM PROELECTRONICS IKE, Θράκης 8, 57009 Καλοχώρι, διότι το προϊόν περιέχει μη αποδεκτή ποσότητα μολύβδου (μετρούμενη τιμή: πάνω από 3000 mg / kg) σε πολλά συστατικά του προϊόντος. Η μέγιστη ποσότητα μολύβδου είναι 1000 mg / kg. Το προϊόν ενέχει περιβαλλοντικό κίνδυνο (χημική ρύπανση) εξαιτίας της υπέρβασης της περιεκτικότητας σε μόλυβδο.


Ενημερωτική τεχνολογική ημερίδα με θέμα IPTV στα ξενοδοχεία και οι εφαρμογές του

Ημ/νία ανάρτησης: 6/3/2017

Η IKUSI Hellas, η IDComs και η DM PROELECTRONICS IKE, διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη μία ενημερωτική τεχνολογική ημερίδα, η οποία πιστεύουμε ότι ενδιαφέρει όλα τα ξενοδοχεία υψηλού επιπέδου της Βόρειας Ελλάδας.

Η θεματολογία των συγκεκριμένων 4ήμερων εκδηλώσεων είναι:
“IPTV, WiFi, κινητά και τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία”

Υπάρχει μια καινούρια και πραγματική ανάγκη για αυτή την ημερίδα:

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει εμφανής μια ιδιαίτερη ανάπτυξη των ηλεκτρονικών εφαρμογών που απευθύνονται σε χώρους φιλοξενίας – μια ανάπτυξη που έχει αποτέλεσμα την βελτίωση της σχέσης του ξενοδοχείου με τους επισκέπτες του, τη δημιουργία πρόσθετων εσόδων για την επιχείρηση με την παροχή ενός αριθμού υπηρεσιών εντός & εκτός του ξενοδοχείου και την παροχή φιλικών υπηρεσιών στους επισκέπτες έτσι ώστε να τους κάνει να αισθάνονται “σαν στο σπίτι τους”.

hotel servicesΗ τεχνολογία IPTV έχει συντελέσει τα μέγιστα για αυτή την ανάπτυξη, αφού έχει μετατρέψει την τηλεόραση από μια απλή συσκευή παθητικής τηλεθέασης σε μια πολυδύναμη διαδραστική οντότητα, η οποία προσφέρει δεκάδες σύγχρονες υπηρεσίες στους φιλοξενούμενους μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης, αλλά και ένα εξαιρετικά χρήσιμο WiFi access point σε κάθε δωμάτιο.

Το ζείτε καθημερινά: ακόμη και τα μικρότερα παιδιά τα οποία είναι φιλοξενούμενοι στους χώρους σας έχουν ένα σύγχρονο κινητό τηλέφωνο ή ένα tablet και αναζητούν το WiFi του ξενοδοχείου!

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13/3/2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων της εταιρίας Link (Κωνσταντίνος Εκατός), στην οδό Αθανασίου Κανελλόπουλου 13 (περιοχή Κηφισιά), 542 49 στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα από 18.00 έως 20.00 και θα είναι συνέχεια των ανάλογων ημερίδων που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία σε Αθήνα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ρόδο, Κρήτη και άλλους τουριστικούς προορισμούς.
Δεν θα είναι μια εκδήλωση παρουσίασης προϊόντων, αλλά μια πραγματικά ενημερωτική ημερίδα για τις νέες τεχνολογίες οι οποίες στη σημερινή εποχή ενδιαφέρουν έντονα το Hospitality market.

Θεωρούμε πως ενημερώσεις αυτής της μορφής μπορούν να συμβάλουν αποφασιστικά στην βελτίωση του τουριστικού προϊόντος και στην ανταγωνιστικότητα των ελληνικών ξενοδοχείων.
Θα είναι χαρά μας να σας καλωσορίσουμε στην αίθουσα εκδηλώσεων της εταιρίας Link (χάρτης), να συζητήσουμε σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που είναι σημαντικές για τον ξενοδοχειακό κλάδο και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Εάν θέλετε να γνωρίζετε περισσότερες λεπτομέρειες για τα παραπάνω, δείτε το αρθράκι με τίτλο: σειρά ενημερωτικών ημερίδων με θέμα “IPTV & τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία”.

Η αναλυτική θεματολογία της ημερίδας και τα ερωτήματα που θα απαντηθούν στη διάρκεια της, υπάρχουν στο: αναλυτική θεματολογία των ενημερωτικών ημερίδων “IPTV και τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία”.

Περισσότερες πληροφορίες για αυτές τις εκδηλώσεις, αλλά και γενικότερα για την τεχνολογία IPTV υπάρχουν στα σχετικά άρθρα των ιστοσελίδων μας www.ikusi.gr & www.idcoms.gr.


Δημοσίευση ισολογισμού 2014

Ημ/νία ανάρτησης: 9/9/2015

Ισολογισμός 31/12/2014 της ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΟΥΤΣΙΟΥΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. σε μορφή PDF.


Δελτίο τύπου συνεργασίας με Classic

Ημ/νία ανάρτησης: 10/10/2014

Η DM PROELECTRONICS IKE είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την Classic Service Parts GmbH. Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσωπεία της Classic, με σκοπό να διαθέσει στην Ελληνική αγορά ολόκληρη τη γκάμα ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και ανταλλακτικών του γνωστού Γερμανικού Οίκου.

Η Classic Service Parts από το 2000 αναπτύσσει υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά και παρελκόμενα που απευθύνονται σε τεχνικούς, βιομηχανίες και κατασκευαστές OEM στον τομέα των καταναλωτικών ηλεκτρονικών. Τα προϊόντα της φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ασφαλείας και αποτελούν την ιδανική λύση για πελάτες που έχουν ως προτεραιότητα την αξιοπιστία, την ασφάλεια και τον έλεγχο κόστους.

Η DM PROELECTRONICS IKE, με 35+ έτη παρουσίας στον χώρο των ηλεκτρονικών και μεγάλη εμπειρία στην αντιπροσώπευση κατασκευαστικών οίκων του εξωτερικού, αισιοδοξεί πως η συνεργασία της με την Classic θα δημιουργήσει νέα δυναμική στην αγορά και θα καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες τεχνικών, εργαστηριών και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ηλεκτρονικών.

Δείτε την πλήρη γκάμα της Classic στο website μας.


Τεχνολογική διημερίδα σε συνεργασία με IKUSI Hellas

Ημ/νία ανάρτησης: 3/2/2014

Η DM PROELECTRONICS IKE σας καλεί στο διήμερο σεμινάριο που διοργανώνει, σε συνεργασία με την IKUSI Hellas, στις 22 και 23 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη. Το σεμινάριο θα καλύψει όλα τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο, όπως οι τελευταίες εξελίξεις στο αναλογικό switch-off, ενημέρωση σχετικά με την εφαρμογή του LTE και τα νέα δεδομένα σε απλές και επαγγελματικές εγκατάστασεις τηλεοπτικής λήψης.

Δηλώσεις συμμετοχής: στο τηλέφωνο 2310.868105 και στη διεύθυνση email info@moutsioulis.gr.


Δελτίο τύπου συνεργασίας με IKUSI

Ημ/νία ανάρτησης: 22/5/2013

Η εταιρεία DM PROELECTRONICS IKE, διακεκριμένος διανομέας προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και η IKUSI, κατασκευαστής διεθνούς εμβέλειας, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους για τη διανομή προϊόντων IKUSI όλων των ειδών στην ελληνική αγορά.

Με το ευρύ δίκτυο συνεργατών μας και με γνώμονα την πολύχρονη πείρα μας, θεωρούμε την πρόσφατη συνεργασία ιδιαίτερα σημαντική, καθώς διευρύνεται η προϊοντική μας γκάμα και μπορούμε αφενός να καλύπτουμε ολοένα και μεγαλύτερες ανάγκες της ελληνικής αγοράς με ολοκληρωμένες λύσεις αφετέρου. Η εταιρεία IKUSI είναι παγκοσμίως γνωστή και κορυφαίος κατασκευαστής ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής συχνότητας και η DM PROELECTRONICS IKE, μέσω του δικτύου συνεργατών της και της τεχνογνωσίας της, έχει τη δυνατότητα να ενδυναμώσει το μερίδιο αγοράς της IKUSI στην ελληνική αγορά.

Η συνεργασία αυτή θα δημιουργήσει μοναδικές ευκαιρίες, τόσο για τις δύο εταιρείες όσο και για τους μεταπωλητές, καθώς θα είναι σε θέση να αποκομίσουν τα οφέλη που αυτή η συνέργεια παρέχει.


Το δελτίο τύπου έχει δημοσιευθεί και στην εταιρική μας σελίδα στο Facebook.