Έχετε κατάστημα και σας ενδιαφέρει η μεταπώληση των προϊόντων μας; Μάθετε Περισσότερα

D-Link DGS-1100-24 Gigabit Smart Switch 24 θυρών

Κωδικός: DGS-1100-24


Τιμή Internet: 151,00 €

Διαθέσιμο μόνο για προπαραγγελία

- +

Αγαπημένα

 
Περισσότερες πληροφορίες

Το DGS-1100-24 είναι ένα Gigabit switch 24 θυρών της D-Link που ανήκει στη σειρά "DGS-1100 Gigabit Smart Switch". Αποτελεί μία οικονομική λύση για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, γραφεία και άλλους χώρους που χρειάζονται εύκολη διαχείριση δικτύου.

Τεχνολογία D-Link Green για εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς θυσίες στην απόδοση

Χάρις στη συμβατότητα με το πρότυπο IEEE 802.3az Energy Efficient Ethernet, το DGS-1100-24 καταναλώνει λιγότερη ενέργεια κόβοντας την τροφοδοσία των θυρών που δεν παρουσιάζουν δραστηριότητα. Σε συνδυασμό με τις μειωμένες απαιτήσεις σε ψύξη, συμβάλλει στην ελάφρυνση των εξόδων λειτουργίας της επιχείρησης.

Εύκολη εγκατάσταση

Τα DGS-1100 switches υποστηρίζονται από το λογισμικό D-Link Network Assistant και διαθέτουν web-based interface για τη διαχείρισή τους. Με το D-Link Network Assistant, οι χρήστες μπορούν να ανιχνεύσουν όλα τα υπάρχοντα D-Link Smart Switched που βρίσκονται στο ίδιο Level 2 δίκτυο και να τα διαχειριστούν.

Quality of Service (QoS) και έλεγχος εύρους ζώνης (bandwidth)

Η σειρά DGS-1100 υποστηρίζει Auto Surveillance VLAN (ASV) και Auto Voice VLAN, τεχνολογίες ειδικά σχεδιασμένες για βέλτιστη απόδοση σε εφαρμογές VoIP και εγκατάστασεις συστημάτων ασφαλείας.

Εύκολη επίλυση προβλημάτων

Με δυνατότητες Loopback Detection και Cable Diagnostics, οι διαχειριστές δικτύου μπορούν να βρουν και να λύσουν τυχόν προβλήματα γρήγορα και εύκολα.

Προηγμένες λειτουργίες

Η σειρά DGS-1100 διαθέτει προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας όπως Static MAC, Storm Control και IGMP Snooping.

Σελίδα υποστήριξης κατασκευαστή

Κατεβάστε φυλλάδιο τεχνικών χαρακτηριστικών

 
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Θύρες 24

12 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία