ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Παιδικό ρολόι Kruger & Matz SmartKid μπλε

Κωδικός: DM-0469B

Τιμή Internet: 90,00 €

- +

Αγαπημένα

 
Περισσότερες πληροφορίες

Ακριβής τοποθεσία

Το ρολόι SmartKid είναι ένα gadget για παιδιά, η λειτουργία του οποίου θα εκτιμηθεί και από τους γονείς.Η συσκευή διαθέτει μονάδα GPS που θα σας επιτρέψει να ελέγξετε πού βρίσκεται το παιδί σας αυτή τη στιγμή. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε την περιοχή ασφαλείας - η εφαρμογή θα σας ειδοποιήσει όταν το παιδί εγκαταλείψει την καθορισμένη ζώνη.

Πάντα ασφαλής

Ο γρήγορος εντοπισμός του χρήστη του ρολογιού δεν είναι το μόνο χαρακτηριστικό που βελτιώνει την ασφάλεια. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του SmartKid είναι η λειτουργία SOS, χάρη στην οποία ο μάνατζερ σας θα μπορεί γρήγορα - με ένα κουμπί - να σας ενημερώσει για μια επικίνδυνη κατάσταση.

Σε συνεχή επαφή

Πιστεύετε ότι δεν είναι ώρα για smartphone στο παιδί σας, αλλά θέλετε να είστε σε συνεχή επαφή μαζί του; Με το ρολόι Kruger & Matz SmartKid είναι δυνατό! Η συσκευή διαθέτει λειτουργία κλήσης και WeChat, η οποία σας επιτρέπει να στέλνετε σύντομα μηνύματα φωνής.

Σε συνεχή κίνηση

H εξάσκηση για τα παιδιά είναι εξαιρετικά σημαντική. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο χρόνο περνά το παιδί σας περπατώντας ή τρέχοντας; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση την δίνει το ρολόι SmartKid το οποίο, χάρη στη λειτουργία του βηματόμετρου, μετράει τον αριθμό των βημάτων που έγιναν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Φωτογραφίες

Το ρολόι Kruger & Matz SmartKid είναι εξοπλισμένο με μια φωτογραφική μηχανή, ώστε το παιδί σας να μπορεί να συλλάβει σημαντικές στιγμές. Χάρη σε μια ειδική εφαρμογή, μπορείτε να λαμβάνετε φωτογραφίες που έχουν ληφθεί απευθείας στο smartphone σας αμέσως μετά τη λήψη τους.

Απομακρυσμένος έλεγχος

Μια ειδική εφαρμογή KrugerMatz SmartKid έχει δημιουργηθεί για το ρολόι. Χάρη σε αυτήν θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις, θα επικοινωνήτε με το παιδί σας και θα εντοπίζεται την ακριβή τοποθεσία του. Επιπλέον, χάρη στη λειτουργία φωτογραφίας, μπορείτε να ελέγξετε το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται ο το παιδί σας ανά πάσα στιγμή.

 
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Οθόνη 1,44"
Touch οθόνη Ναι
Εφαρμογή KrugerMatz SmartKid
Λειτουργίες Φωνητικές κλήσεις, παιχνίδι, WeChat, φακός, φωτογραφική μηχανή, βηματόμετρο, συναγερμός, SOS
Λειτουργίες εφαρμογής Παρακολούθηση GPS, geo-fence, παρακολούθηση δραστηριότητας, διαχείριση λειτουργιών smartwatch
Επεξεργαστής MTK2503
Λειτουργικό σύστημα Linux
Μνήμη 32 MB + 32 MB
Δίκτυο GSM 85090018001900 MHz
Τοποθεσία GPS+ LBS
Μικρόφωνο Yes
Μεγάφωνο Yes
Κάμερα 0,3 Mpx
Βαθμολογία IP IP67
Χρώμα Μπλε
Μπαταρία 400 mAh
Αξεσουάρ USB καλώδιο φόρτισης

1 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία