Εντός της ημέρας η πλατφόρμα μας θα αλλάξει. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, προτείνουμε να προγραμματίσετε έγκαιρα τις παραγγελίες σας.

VERSA 5 κεντρική μονάδα συναγερμού 5 ζωνών

Κωδικός: VERSA5


Η Λ.Τ. είναι ενδεικτική με εγκατάσταση

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τιμή Internet: 157,27 €

Διαθέσιμο μόνο για προπαραγγελία

- +

Αγαπημένα

Αξεσουάρ

 
Περισσότερες πληροφορίες

VERSA - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

Οι πίνακες ελέγχου VERSA χρησιμοποιούνται στην ασφάλιση διαμερισμάτων, οικιών, μικρών γραφείων και επαγγελματικών εγκαταστάσεων. Είναι επεκτάσιμα συστήματα με ένα μεγάλο εύρος διαθέσιμων αξεσουάρ και διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον χρήσης, το οποίο διακρίνεται από απλότητα και αξιοπιστία κατά την καθημερινή λειτουργία του συστήματος.

Γκάμα πινάκων VERSA

Είτε χρησιμοποιείτε πληκτρολόγια LCD είτε αναγνώστες καρτών είτε ασύρματα τηλεχειριστήρια για τον έλεγχο, η λειτουργία των συστημάτων VERSA είναι απλή και διαισθητική, παράγοντας απαραίτητος όταν ορισμένοι από τους χρήστες του συστήματος είναι παιδιά ή ηλικιωμένοι.

Περιφερειακά χειρισμού VERSA

Τα συστήματα VERSA είναι επεκτάσιμα με ενσύρματα και ασύρματα modules, καθιστώντας τα ιδανική λύση σε περιπτώσεις που οι ανάγκες αναμένεται να μεγαλώσουν μελλοντικά.

Επεκτασιμότητα VERSA

Τα VERSA προσφέρουν πλήρη προστασία σε κάθε περίσταση, με τρεις διαφορετικούς τρόπους standby:

  • Πλήρης, με τον οποίο επιτηρούνται όλες οι είσοδοι από μία δεδομένη ζώνη
  • Ημέρας, με τον οποίο είναι ενεργοί μόνο οι περιμετρικοί ανιχνευτές, επιτρέποντας σε άτομα να κινούνται ελεύθερα εντός της προστατευμένης περιοχής
  • Νυχτός, με τον οποίο εκτός από τους περιμετρικούς ανιχνευτές, ενεργοποιούνται και ανιχνευτές σε δωμάτια τα οποία δεν χρησιμοποιούνται συνήθως κατά τη διάρκεια της νύχτας
Προστασία VERSA

Εύκολη ενεργοποίηση και προγραμματισμός: Όλοι οι πίνακες VERSA διακρίνονται από εύκολο προγραμματισμό και ενεργοποίηση, χάρις στις ειδικά σχεδιασμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις και τα ξεκάθαρα μενού προγραμματισμού που εμφανίζονται στις οθόνες LCD. Επιπλέον, τα VERSA μπορούν να προγραμματιστούν με τη βοήθεια Η/Υ και το λογισμικό DLOADX που είναι συμβατό με λειτουργικά συστήματα Windows.

Προγραμματισμός VERSA

Από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ενός συστήματος συναγερμού είναι η αξιόπιστη μετάδοση πληροφορίας σε περίπτωση ενός συμβάντος. Οι πίνακες VERSA επικοινωνούν όχι μόνο μέσω της ενσωματωμένης μονάδας τηλεφώνου που διαθέτουν, αλλά και μέσω GSM/GPRS και Ethernet, χάρις στα αντίστοιχα διαθέσιμα modules.

Κατεβάστε φυλλάδιο τεχνικών χαρακτηριστικών

30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία